Kempingas sode: 5 taisyklės kuriant


Kadangi vis daugiau žmonių keliones į kitas šalis keičia nuosavo sodų kempingo kūrimui bei puoselėjimui – reikia pasirūpinti keliais daiktais, kurie gali padėti sukurti tarsi kempingą nuosavame sode.

Tai ne tik kur kas pigiau nei kelionės, tačiau daugelių atvejų ir kur kas patogiau. Džiugu, kad žmonės investuoja į laiką buvimui kieme, kadangi tai yra sveika ir žmogaus kūnui, ir sielai.

Įsigyti prekes, kurias aptarsime galite patogiai.lt prekybos vietoje. O ko reikia pirmiausiai?

PALAPINĖ

Daugeliui žmonių vienas svarbiausių vasaros pirkinių yra palapinė. Ji suteikia galimybę miegoti lauke ir tuo pačiu patirti – ką reiškia tikri vasaros nuotykiai. Svarbiausia įsigyti tikrai geros kokybės, kuri gali būti visą sezoną lauke ir tuo pačiu tarpti tarsi lauko namais, kuriuose ne tik miegama, tačiau taip pat ir kitaip aktyviai leidžiamas laikas.

GAMINIMO ĮRANGA

Žinoma, nėra nieko smagiau ir skaniau kaip maistas lauke. Tačiau siūlome ne tik valgyti lauke, tačiau taip pat ir gaminti. Tam reikia įsirengti lauko virtuves, kurios leis Jums atskleisti savo gaminimo talentus. Žinoma, reikia ir BBQ, kuris gali padėti pagaminti labai įvairius patiekalus. Dėl to visada geriausia yra rinktis universalius modelius.

APŠVIETIMO SISTEMA

Kad buvimas lauke visą naktį būtų jaukus – taip pat svarbu yra pasirūpinti ir apšvietimo sistemomis. Šiuo metu opcijų tikrai yra labai daug, tad galima rinktis ne tik pagal funkcionalumą, tačiau taip pat ir pagal estetiką. Juk daugeliui žmonių norisi, kad lauko erdvė taip pat būtų stilingai išpuoselėta kaip ir kambario.

VANDENS SISTEMOS

Taip pat reikia nepamiršti ir įrangomis, kurios padeda užtikrinti, kad Jūsų sodas bei daržas visada bus žalios. Šiuo metu vandens sistemos yra labai įvairios, tad jos turi būti derinamos prie kiekvieno poreikių. Galiausiai, daugelis vandeniui skirtų įrangų taip pat tinka ir kaip pramogoms akcentas. Išbandykite ir mėgaukitės vasara kuo labiau.

STOGINĖ NUO SAULĖS

Galiausiai, sode taip pat yra reikalingos stoginės nuo saulės. Tai yra patogesnis pasirinkimas nei palapinė, kadangi atviras. Visgi, tokia apsauga nuo saulės kaitriomis dienomis tampa labai reikalinga ir patogi. Lygiai taip pat ši apsauga tarnauja ir  nuo vėjo bei lietaus.